Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Στην ΕΕΑ ο Μελισσανίδης!!


Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε στα γραφεία της ΕΕΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το γνωστό θέμα της ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού.

Στην ΕΕΑ ο Μελισσανίδης
Διευκρινίσεις όσον αφορά την καταγγελία του Ολυμπιακού που αφορούν τη «σχέση» του με την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ δίνει αυτή την ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ύστερα από σχετική καταγγελία του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταγγείλει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του στοιχήματος, λόγω της διοικητικής σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και την ταυτόχρονη συμμετοχή του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Από την πλευρά του, ο κ. Μελισσανίδης - σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των σπορ» - ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, προχωρώντας σε σοβαρή καταγγελία για τους Πειραιώτες. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως θα παρουσιάσει ένα στοιχείο-σοκ, το οποίο αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού. Ένα στοιχείο που θα προκαλέσει συζητήσεις και ουδέποτε δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Να θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου η Επιτροπή δεν μπόρεσε να αποφασίσει, καθώς από την ψηφοφορία των μελών της προέκυψε ισοψηφία (3-3) με αποτέλεσμα να κληθεί και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την παροχή διευκρινήσεων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: