Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αθηναίου… μέχρι να μπει ο Σπανούλης!!

Ο Γιάννης Αθηναίου προστέθηκε στους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ και θα είναι παρών τουλάχιστον μέχρι να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Σπανούλης.

Αθηναίου… μέχρι να μπει ο Σπανούλης
Ένας ακόμη παίκτης προστέθηκε στην αρχική 15αδα της Εθνικής που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, που κλήθηκε από τον Φώτη Κατσικάρη για να προπονείται, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης λόγω του γνωστού προβλήματός του στη μέση ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και παρότι θα είναι από την πρώτη μέρα (31/7) στην προετοιμασία της Εθνικής, θα χρειαστεί λίγες μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Πάντως για την κατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ανησυχία κι απλώς οι άνθρωποι της Εθνικής ήθελαν να καλύψουν το κενό του στις μέρες που δεν θα ήταν διαθέσιμος.

Ο 27χρονος γκαρντ (1,94μ.) είχε φέτος 6,2 πόντους, 2,5 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε 21:44 κατά μέσο όρο με την ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως ειχε κληθεί και στην περσινή προετοιμασία, αλλά δεν κατάφερε να βρίσκεται στην τελική δωδεκάδα για το Μουντομπάσκετ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: