Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Σε τρία δυνατά τουρνουά ο ΠΑΟΚ!!


Την συμμετοχή του σε τρία διεθνή τουρνουά υψηλού επιπέδου που θα γίνουν στην Σερβία, στη Σλοβακία και στην Τουρκία ανακοίνωσε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Σε τρία δυνατά τουρνουά ο ΠΑΟΚ
Σε τρία τουρνουά υψηλού επιπέδου θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας του.

Η αρχή θα γίνει στις 12-13/9 στη Σερβία, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Τράμπζονσπορ και Μέγκα Λεκς. Στη συνέχεια (18-20/9) θα ταξιδέψει στη Σλοβακία, όπου θα αντιμετωπίσει Ίντερ Μπρατισλάβας, Παρτιζάν Βελιγραδίου και Τσιμπόνα Ζάγκρεπ. Τελευταίος σταθμός (28/30/9) πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι η Σμύρνη, με αντιπάλους την Καρσίγιακα, την Τραμπζονσπόρ και την Ούνιξ.

Η ανακοίνωση:
«Με την συμμετοχή του σε τρία τουρνουά υψηλού επιπέδου που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό, θα καλύψει ο ΠΑΟΚ ένα πολύ σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων που απαιτούνται ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο Κράλιεβο της Σερβίας με την συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, της Τράμπζονσπορ από την Τουρκία, αλλά και της Μέγκα Λεκς από τη Σερβία. Στον ημιτελικό της 12ης Σεπτεμβρίου μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ την επόμενη ημέρα θα διεξαχθούν ο μικρός και μεγάλος τελικός του τουρνουά.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η Ίντερ Μπρατισλάβας και θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας 18-20 Σεπτεμβρίου 2015. Στο τουρνουά, εκτός του ΠΑΟΚ και της διοργανώτριας Ίντερ Μπρατισλάβας, συμμετέχουν ακόμη η Παρτιζάν Βελιγραδίου και Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ.

Το τρίτο τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί 28-30 Σεπτεμβρίου 2015 στη Σμύρνη, με την συμμετοχή της πρωταθλήτριας Τουρκίας Καρσίγιακα, της Τράμπζονσπορ και της Ούνιξ Καζάν από τη Ρωσία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: