Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Πρώτη», αλλά με ποιους;

Σήμερα είναι η πρώτη συγκέντρωση του Άρη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως παραμένει άγνωστο ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο.

«Πρώτη», αλλά με ποιους;
Ελάχιστες αναμένεται να είναι οι απουσίες στη σημερινή συγκέντρωση του Άρη εν όψει της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει καλέσει 21 στην πρώτη χαλαρού τύπου προπόνηση.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αναμένεται να λάβουν την απόφασή τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τις προθέσεις του προπονητικού επιτελείου για το μέλλον τους.

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που επικοινώνησαν μαζί του για να μάθουν αν υπολογίζονται, αφού δεν είναι υποχρεωμένοι να βρεθούν στη σημερινή προπόνηση, από τη στιγμή που τα ιδιωτικά συμφωνητικά έχουν λήξει εδώ και αρκετό καιρό.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που καλούνται στις 6 το απόγευμα να βρίσκονται στο Ν. Ρύσιο:

1. Φυσέκης Ιωάννης
2. Μπαϊμάκης Πέτρος
3. Μάντζαρης Ιωάννης
4. Ιακωβίδης Χρυσόστομος
5. Σαμαράς Δημήτριος
6. Γκόλιας Νικόλαος
7. Γεωργιάδης Νικόλαος
8. Λιόνης Μιλτιάδης
9. Λιόλιος Νικόλαος
10.Μαζουλουξής Κυριάκος
11.Καλογέρης Αλέξανδρος
12.Λεμονής Καλούδης
13.Σουνάς Δημήτριος
14.Σταυρόπουλος Ηλίας
15.Παπαδόπουλος Μάριος (αν και είναι δανεικός από την Βέροια)
16.Ντούγκα Γιάννης
17.N Lundulu Gael
18.Καπνίδης Αντώνιος
19.Κωνσταντινίδης Βασίλειος
20.Μπαξεβάνος Νικόλαος
21.Ιωαννίδης Γεώργιος

Δεν κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αποχωρήσει όπως και αυτοί που έχουν επιστρέψει στις ομάδες από τις οποίες αγωνίστηκαν φέτος ως δανεικοί (Φερνάντες, Σανιά, Νάκας, Γκίνο,) όπως και ο Μάουρο Πόϊ με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: