Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Κοντά σε συμφωνία με τέσσερις, ολοκληρώνεται του Χρηστίδη»

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής πέντε παικτών βρίσκεται ο Άρης, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπακυριάκης.
Ο Δημήτρης Παπακυριάκης, με δηλώσεις του στο Yellow Radio 92.8, ισχυρίστηκε πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Ντομινίκ Ουότερς, Τζερέλ Μακ Νιλ, Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Ντούσκο Μπούνιτς, ενώ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη. «Έχουν γραφτεί από όλους τα ονόματα τεσσάρων αθλητών με τους οποίους συζητάμε. Μιλάμε για τον Ουότερς, τον Μακ Νιλ, τον Τσούπκοβιτς και τον Μπούνιτς. Είναι οι επιλογές του προπονητή κι εμείς σαν διοίκηση κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τους φέρουμε στον Άρη. Και οι τέσσερις είναι κοντά σε συμφωνία και είτε περιμένουμε να μας στείλουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιό τους είτε πρέπει να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές», ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει…
Για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ τους: «Υπάρχουν δύο θέσεις ξένων ελεύθερες, για παίκτες που θα αποκτηθούν στις θέσεις «4» και «5». Για αυτά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο ακόμα».
Για την επένδυση του Άρη σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες: «Αυτός είναι και ο τομέας μου και η ειδικότητά μου και μπορώ να σας μιλάω ώρες. Να ξεκαθαρίσω, ο Άρης δεν έκανε μεγάλα ανοίγματα, όπως άλλες ομάδες, αλλά συγκεκριμένες στοχευμένες κινήσεις. Ο Άρης έχει παράδοση σε αυτόν τον τομέα, πάντα έκανε καλή δουλειά κι αυτό με εξιτάρει. Θέλω να συνδράμω κι εγώ, από την πλευρά μου, προκειμένου μαζί με τους ανθρώπους του Άρη οι οποίοι κάνουν εκπληκτική δουλειά να πετύχουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο».
Για τους Χρηστίδη, Τσαλμπούρη και Μήτογλου: «Εντός των ημερών ολοκληρώνεται η συμφωνία με το Βασίλη Χρηστίδη. Σας το ανακοινώνω με μεγάλη μου χαρά και θα ήθελα να αποκαλύψω ότι δεν θα είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή εάν δεν υπήρχε η επιθυμία της οικογένειας Χρηστίδη ο Βασίλης να έρθει να παίξει στον Άρη. Για τον Τσαλμπούρη δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα. Έχουμε δείξει ενδιαφέρον, κάναμε πρόταση και περιμένουμε. Τέλος, για το Μήτογλου συζητάμε μαζί του σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη».
Για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων του Άρη: «Θέλουμε η ομάδα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της το γρηγορότερο δυνατόν. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στα τέλη Αυγούστου, οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε τελειώσει τις μεταγραφικές κινήσεις».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: