Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κλείνει τις πόρτες επιστροφής ο Σταφυλίδης!!

Καμία πρόταση δεν έχει από Ελλάδα ο Κώστας Σταφυλίδης, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του, ενώ έκλεισε την πόρτα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τονίζοντας πως θέλει να μείνει στη Λεβερκούζεν.

Κλείνει τις πόρτες επιστροφής ο Σταφυλίδης
Σε συνέντευξή του στο «Metropolis» ο Κώστας Σταφυλίδης ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παρά τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο διεθνής μπακ αποκάλυψε πως πρόταση δεν έχει δεχτεί, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει στη Λεβερκούζεν.

«Από την στιγμή που μπορώ να μείνω στο εξωτερικό, θα το προτιμήσω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στον ΠΑΟΚ φυσικά και είναι καλά, όμως, όσο έχω τη δυνατότητα, θέλω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό» τόνισε ο Σταφυλίδης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει δεχτεί κρούση από ελληνική ομάδα, για να απαντήσει:

«Δεν θα το έλεγα κρούση. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη γιατί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος. Οι φίλοι μου από Ελλάδα μου στέλνουν δημοσιεύματα που γράφουν ότι δεν με υπολογίζει ο προπονητής. Αυτά είναι χαζομάρες. Από την στιγμή που ο προπονητής με στηρίζει και με υπολογίζει δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα φύγω. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, αλλάζουν πολλά αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Δεν ξέρω για προτάσεις από Ελλάδα, δεν μου έχει πει κάτι ο μάνατζερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: