Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Όχι» της ΕΕΑ σε ΑΕΚ-Μελισσανίδη!!


Δεκτή με ψήφους 4-3 έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση ΑΕΚ-Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ.

«Όχι» της ΕΕΑ σε ΑΕΚ-Μελισσανίδη
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο στοιχηματικό κουπόνι και με ψήφους 4-3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση της «Ένωσης» με τον ΟΠΑΠ λόγω της διοικητικής σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ομάδα. Η επιτροπή δέχθηκε πως ναι μεν δεν έχει μετοχές στο όνομά του, αλλά πως ασκεί διοίκηση.

Στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου δεν ελήφθη απόφαση επί του θέματος, καθώς κατά την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία (3-3 κι ένα λευκό). Γι' αυτό τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ΕΕΑ δίνοντας διευκρινήσεις. Με βάση και τα όσα άκουσε από τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων», η ΕΕΑ έκρινε βάσιμη την καταγγελία των «ερυθρολεύκων» με ψήφους 4-3.

Η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο κουπόνι αφού έκρινε πως «ο εν τοις πράγμασι διοικητής της ΠΑΕ θεωρεί πως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης» ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο γιος του συμμετέχει με ποσοστό 30% στην εταιρία που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΠΑΠ. Εκτός αυτού το πιθανότερο είναι πως θα επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο στην «Ένωση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: