Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Άλλες δύο νίκες…»

Την πεποίθηση ότι η εθνική ομάδα βόλεϊ των Ανδρών θα προκριθεί στο Φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ που θα γίνει τον Αύγουστο στη Πολωνία, εξέφρασε στον Σπορfm o Γιώργος Πετρέας.

«Άλλες δύο νίκες…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Σπορfm στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, Αλεξάνδρα Αξενίδου και την εκπομπή «Play ball» ο Γιώργος Πετρέας:

«Αν αναλογιστούμε τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε είμαστε στο πιο δυνατό όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ και οι έξι συνεχόμενες νίκες είναι το καλύτερο δυνατό αλλά και πολύ ευχάριστο γεγονός. Η πορεία μας πέρσι στο world league μας έδωσε ώθηση να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας. Πλέον θέλουμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

-το μυστικό της επιτυχίας:

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε ένα σταθερό πλάνο και έναν κορμό χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Έτσι υπάρχει καλύτερη χημεία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πλέον είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και εκτός από τις νίκες μετράει ότι είμαστε μια παρέα»

-τα ματς με την Λευκορωσία, όπου με δύο νίκες έρχεται η πρόκριση στο F-4:

«Δεν μας αγχώνει η καλή παρουσία ως τώρα είμαστε ευχαριστημένοι που θα δώσουμε τα ματς στην Λαμία και θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες και να κλειδώσουμε μαθηματικά την πρόκριση. Σίγουρα θέλουμε να βρεθούμε στο Φάιναλ φορ και πλέον είμαστε πιο κοντά από ποτέ».

-τους πιθανούς αντιπάλους στο Φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ:

«Οι Σλοβένοι είναι δυνατοί σαν ομάδα, οι Πολωνοί διοργανωτές και νομίζω ότι η Εσθονία είναι μια καλή περίπτωση. Βέβαια, όλα θα κριθούν από το πόσο έτοιμοι θα είμαστε και τα υπόλοιπα θα τα δούμε».

-την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, όπου αγωνίζεται στην γαλλική Αζαξιό:

«Για μένα είναι η τέταρτη χρονιά στη Γαλλία, έχω εγκλιματιστεί πλήρως. Στο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές . Είμαι χαρούμενος που έρχονται και άλλοι Έλληνες να παίξουν εδώ . Αρχικά υπήρχε επιφυλακτικότητα αλλά στο εξωτερικό βλέπουν πλέον ότι οι Έλληνες βολεϊμπολίστες είναι εργάτες».

-το αν θα γύριζε στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Θα θελα κάποια στιγμή να γυρίσω μου λείπουν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου. Δεν είμαι αρνητικός να γυρίσω και να αγωνιστώ και ελπίζω η χώρα μας να πάει καλύτερα από εδώ και πέρα σε όλους τους τομείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: