Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Ψάξτε τον Μαρινάκη». «Τον ψάχνουμε ήδη»!

Τη διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Το ψάχνουμε ήδη», η απάντηση της ΕΕΑ. Όλη η στιχομυθία.

«Ψάξτε τον Μαρινάκη». «Τον ψάχνουμε ήδη»!
Νέα «καυτά» στοιχεία προκύπτουν από την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας την άμεση διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη παρά τους περιοριστικούς που του έχουν επιβληθεί και προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των μελών της Επιτροπής.

Μελισσανίδης: «Πρέπει να διερευνήσει η επιτροπή το αν ασκεί διοίκηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ έχει περιοριστικούς όρους για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης»

ΕΕΑ: «Το έχουμε υπόψη μας και το διερευνούμε ήδη. Το ψάχνουμε»

Μελισσανίδης: «Εδώ τον ψάχνει η Interpol, εσείς τι ψάχνετε; Διαβάστε τα ξένα δημοσιεύματα που τον αναφέρουν στις εκθέσεις της Interpol»

Και συνέχισε απευθυνόμενος ξεχωριστά στο μέλος της Επιτροπής, Γεώργιο Βάμβουκα: «Ξέρω ότι έχεις ανοιχτή γραμμή και μιλάς με τον Ολυμπιακό». Και σε άλλο μέλος της επιτροπής είπε: «Εσύ σκρινάρεις τον Ολυμπιακό».

Από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε ούτε ο Χρήστος Πανόπουλος, θεωρώντας πως με την ανακοίνωση που εξέδωσε αποσκοπούσε στο να «με στοχοποιήσει και να δώσει πάτημα σε εσάς να δημιουργήσετε θέμα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: