Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Έκπληξη από Βαν Νιέκερκ στα 400 μέτρα!


Ο Γουέιντ Βαν Νιέκερκ έκανε την έκπληξη και κατέκτησε την πρώτη θέση στα 400 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου.

Έκπληξη από Βαν Νιέκερκ στα 400 μέτρα
Ο Γουέιντ Βαν Νιέκερκ ήτα ο νικητής στον τελικό των 400 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου. Ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ έκανε την έκπληξη και πήρε την πρώτη θέση με 43.48, σημειώνοντας την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και άφησε πίσω του τα δύο μεγάλα φαβορί, τον Λασόν Μέριτ και τον Κίρανι Τζέιμς, γνωρίζοντας τη μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα του και κάνοντας ένα εκπληκτικό φίνις.

Ετσι, έγινε ο τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών στο αγώνισμα, μετά τους Μάικλ Τζόνσον, Μπατς Ρέινολτς και Τζέρεμι Γουόρινερ.

Ο Αμερικανός, δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πήρε τη δεύτερη θέση με 43.65, που ισοδυναμεί με ατομικό ρεκόρ και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης από τη Γρενάδα πήρε την τρίτη θέση με 43.78, που αποτελεί την κορυφαία φετινή του επίδοση.

Ετσι, για πρώτη φορά οι τρεις νικητές σε τελικό του αγωνίσματος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κατεβαίνουν τα 44''. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: