Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Αυτό που θέλει και ο Κλοπ!

Το γεγονός πως διακόπτει το ... διάλειμμά του από την προπονητική για να αναλάβει τη Λίβερπουλ, δείχνει πως ο Γιούργκεν Κλοπ βρήκε πρόκληση που τον ενδιαφέρει πολύ για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Με χαμόγελο... μέχρι τ' αυτιά απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για τις εξελίξεις από τη «Bild».  
Ο πρώην κόουτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος.
Όλα έγιναν άμεσα από τη στιγμή της ανακοίνωσης της απόλυσης του Μπρένταν Ρότζερς, αφού οι άνθρωποι της Λίβερπουλ επικοινώνησαν τόσο με τους εκπροσώπους του Κλοπ, όσο και με αυτούς του Κάρλο Αντσελότι, όμως, προκρίθηκε η περίπτωση του πρώην προπονητή των Βεστφαλών.
Οι επαφές πλέον εμφανίζονται σε ιδιαιτέρως προχωρημένο στάδιο, θα γίνει μια τελική σύσκεψη μέσω βιντεο – κλήσης ανάμεσα στους διοικούντες τον σύλλογο και τα αφεντικά της Fenway Spors Group από τις ΗΠΑ και θα διευθετηθούν τα τελευταία ζητήματα ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα.
Πάντως, ο Γιούργκεν Κλοπ μάλλον δεν κατάφερε να κρυφτεί όταν τον εντόπισε ρεπόρτερ της «Bild» έξω από συνέδριο προπονητών στο Λεβερκούζεν, απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι να πω. Μπορεί να είναι θετική, μπορεί να είναι αρνητική η απάντηση».
Αυτό που, πάντως, εμφανίζεται σαν... όρος του Κλοπ για να υπογράψει, είναι να μην ασχοληθεί καν με την επιτροπή μεταγραφών που υφίσταται στους «κόκκινους» και εμπόδιζε τον Μπρένταν Ρότζερς να πάρει αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις. Αυτό που ζητάει ο 48χρονος προπονητής, είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο για το ρόστερ του.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: