Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Χάμαν: «Ο Κλοπ δεν ψάχνει για δικαιολογίες»

Την εκτίμηση του πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ιδανική λύση για τον πάγκο της Λίβερπουλ εξέφρασε ο παλιός μέσος των "Ρεντς" Ντίτμαρ Χάμαν.
Ο Γερμανός πρώην διεθνής που αγωνίστηκε με την φανέλα της Λίβερπουλ από το 2000 έως το 2006 τόνισε πως ο Κλοπ δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τη διοίκηση της Λίβερπουλ ακόμα και εάν του προταθεί να υπάρχει μεταγραφική επιτροπή!
«Δεν του αρέσει να μιλάει ο ίδιος με ατζέντηδές συνεπώς θα τον βοηθούσε πάρα πολύ να υπάρχει κάποιος άλλος, η μεταγραφική επιτροπή ή ένας τεχνικός διευθυντής για να κάνει αυτή τη δουλειά» τόνισε ο παλιός άσσος των "κόκκινων" και συμπλήρωσε:
«Είναι εξαιρετική περίπτωση ο Κλοπ. Δεν πρόκειται να ζητήσει περιθώρια  για να ολοκληρώσει τη δουλειά του ουτε θα κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες οπως άλλοι προπονητές που λένε μετά από τρεις μήνες ότι η ομάδα δεν ήταν καλή, ή δεν ήταν έτοιμη. Αυτός δεν πρόκειται να μπει σε τέτοιες περιπέτειες» υπογράμμισε!
Αλλά, δεν παρέλειψε και να προειδοποιήσει πως αν πιστεύει πως το υλικό που θα αναλάβει δεν ειναι ικανό για να τερματίσει στην τετράδα τοτε απλα δεν πρόκειται να συμφωνήσει να πάρει τη δουλειά!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: