Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Δάρρας: «Στον Πανιώνιο η αξία του Ουζουνίδη είναι μεγαλύτερη»

Τα όσα πετυχαίνει με τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανεβάζουν την αξία του και τις... μετοχές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο επεσήμανε ο Χρήστος Δάρρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δάρρας: «Στον Πανιώνιο η αξία του Ουζουνίδη είναι μεγαλύτερη»
Το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη δουλειά του στην ομάδα έπλεξε ο Χρήστος Δάρρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 . Ο πρόεδρος του Πανιωνίου επεσήμανε –μάλιστα- ότι οι καταστάσεις είναι τέτοιες που τα όσα πετυχαίνει με τους «κυανέρυθρους» ο Ουζουνίδης αποδεικνύουν περίτρανα την αξία του και την ανεβάζουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-για το θέμα της αδειοδότησης:
«Το θέμα της αδειοδότησης είναι ένα πρόβλημα το οποίο όμως βγαίνει σε καλό στον Πανιώνιο. Η ομάδα αναγκάζεται να βγάζει παίκτες να παράγει παίκτες. Βλέπετε ότι ακόμη και ποδοσφαιριστές στον Πανιώνιο πάνε καλά ενώ σε άλλες ομάδες δεν θα ήταν στις επιλογές. Εμείς έχουμε μάθει σε αυτό το μοτίβο. Είδατε ότι οι ξένοι που πήραμε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι»

-για τα οικονομικά προβλήματα:
«Όταν ανέλαβα με τον κ.Ζαμάνη γνωρίζαμε πως έχει η κατάσταση στα οικονομικά. Δυστυχώς όμως βγαίνουν και άλλα χρωστούμενα. Είναι τεράστιο το πρόβλημά μας αυτή την στιγμή.
Σήμερα έχουμε ρυθμίσεις όλα. Καταλαβαίνετε ότι οι ρυθμίσεις αυτές μας στερούν άλλα πράγματα. Αν ήμαστε στην 5άδα τότε θα πάρουμε άδεια. Εμείς θέλουμε να σωθούμε και όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Για εμάς παραμένει στόχος να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατό πιο γρήγορα».

-για τον Μπουμάλ:
«Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει γιατί είναι ένα καλό παιδί και θα αναγνωρίσει το από που ήρθε και το πώς είναι τώρα. Εάν δεν ήταν ο Πανιώνιος τώρα θα ήταν ακόμη στον Φωστήρα.

-για τον Ρισβάνη:
«Δεν ξέρω τι έκανε ο Παναθηναϊκός μαζί του. Αυτό που ξέρω είναι ότι εάν τον ρωτήσετε σήμερα εάν γυρίζει στον Παναθηναϊκό με 500.000 ευρώ θα σας πει ότι μένει σε εμάς. Αυτό που ξέρω επίσης είναι ότι το αμυντικό μας δίδυμο είναι ένα από τα καλύτερα στη Σούπερ Λίγκα. Αυτή την στιγμή το καλύτερο για εμένα».

Για τον Ουζουνίδη:
«Είναι ο άνθρωπος που έσωσε και μάζεψε την ομάδα. Και από την ώρα που ένας προπονητής μάζεψε πέρσι την ομάδα φέτος είναι πιο εύκολο αυτό που κάνει. Η αξία του προπονητή μας είναι τέτοια που θα δείτε και περισσότερα από την ομάδα.

Εάν θέλει να ανέβει ένα σκαλοπάτι θα το κρίνει ο ίδιος. Ο Πανιώνιος για τον Ουζουνίδη είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Στον Πανιώνιο η αξία του Ουζουνίδη είναι πολύ μεγαλύτερη.

-για τις αδειοδοτήσεις:
«Η περσινή χρονιά μας δίδαξε πολλά. Η πρόταση μας ήταν να υπάρχουν αδειοδοτήσεις δύο ταχυτήτων. Εάν η επιτροπή αποφασίσει να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα να είστε σίγουροι ότι και τότε ο Πανιώνιος και πάλι θα τα καταφέρει.

-για το χορηγό του πρωταθλήματος:
«Κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Εάν τα αποτελέσματα δεν έρθουν τότε θα πούμε ότι αποτύχαμε. Νομίζω ότι το θέμα ης χορηγίας θα έπρεπε να έχει τακτοποιηθεί πριν λήξει η προηγούμενη συμφωνία. Από την ώρα που και ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει με άλλη εταιρεία πλέον έχει σταματήσει να υπάρχει η πρόταση του ΟΠΑΠ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: