Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

«Έχει τη νοοτροπία νικητή ο Κλοπ»

Με τις... ευλογίες του Φρανς Μπεκενμπάουερ θα αναλάβει τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό θρύλο και επίτιμο πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου να στέκεται στη νοοτροπία νικητή του πρώην κόουτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ. «Θα είναι... εξαιρετικός ο συνδυασμός της ομάδας και του Κλοπ» είπε στο «SkySports».

«Έχει τη νοοτροπία νικητή ο Κλοπ»
Ο Μπεκενμπάουερ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοφιλές βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον άλλοτε προπονητή των Βεστφαλών είχε μόνο καλά λόγια για να πει, ενθυμούμενος τα όσα πέτυχε στη Ντόρτμουντ και δήλωσε:
«Είναι από τους καλύτερους προπονητές που γνωρίζω. Δημιούργησε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης στη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο παρελθόν και θεωρώ πως αν η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να τον προσλάβει, πρέπει να το κάνει.
Δεν έχουν μείνει πολλοί προπονητές που να μιλούν στους ποδοσφαιριστές τους και ένας από αυτούς είναι ο Κλοπ. Φροντίζει να τους μιλάει συνεχώς, να τους βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι, να τους κάνει να αισθάνονται σημαντικοί, τους ενθαρρύνει... Θα είναι εξαιρετικός ο συνδυασμός Λίβερπουλ – Κλοπ. Αναμφίβολα,, έχει τη νοοτροπία του νικητή».
Πηγή:England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: