Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τα «έχωσε» σε Μουρίνιο-Φαν Χάαλ ο Κρόιφ!!

Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε ο Γιόχαν Κρόιφ για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, κυρίως λόγω των επιλογών και του τρόπου διαχείρισης των Λουίς Φαν Χάαλ και Ζοσέ Μουρίνιο αντίστοιχα.  

Τα «έχωσε» σε Μουρίνιο-Φαν Χάαλ ο Κρόιφ!
Μιλώντας στο «SkySports» για την Πρέμιερ Λιγκ, ο θρύλος του Άγιαξ πρώτα.. περιέλαβε τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στο χορτάρι και είπε:
«Δεν είναι τόσο σημαντικό για τον Φαν Χάαλ να κυριαρχείς έναντι του αντιπάλου και να επιβάλλεσαι με την εμφάνισή σου. Εμένα μου αρέσει το επιθετικό και επιβλητικό ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν το κάνει αυτό. Είναι περίεργο που απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους καταφέρνει και παίρνει τα αποτελέσματα και δεν μπορεί να το κάνει με τις υποδεέστερες ομάδες. Είναι περίεργη η κατάσταση.
Θεωρώ, ωστόσο, ότι τα αποτελέσματα έρχονται δεύτερα και πρώτα απ' όλα μπαίνει ο τρόπος που παίζεις ποδόσφαιρο. Και τα χρήματα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας πλέον στο άθλημα, αλλά και αυτό έρχεται δεύτερο. Στην Αγγλία όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικό στυλ και πρέπει ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει, να βλέπει αυτό που πραγματικά τον ψυχαγωγεί».
Όταν η κουβέντα έφτασε στην Πρωταθλήτρια Τσέλσι και το χείριστο ξεκίνημά της στο φετινό πρωτάθλημα, ο Γιόχαν Κρόιφ έριξε τα «βέλη» του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνοντας:
«Ο Ζοσέ, προφανώς λόγω του ότι εκείνος δεν είχε 100.000 οπαδούς να τον αποθεώνουν ή να τον αποδοκιμάζουν στην ποδοσφαιρική του καριέρα, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και γι' αυτό ίσως θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δεν μπορεί, όμως, έτσι, να δείξει στα παιδιά τις αξίες του ποδοσφαίρου και να τα εκπαιδεύσει σωστά, ούτε για τον αθλητισμό, ούτε για τη ζωή. Θα έπρεπε να συμπεριφέρεται καλύτερα γιατί πάντα θα έχει τον Τύπο από πάνω του να γράφει για εκείνον...». 

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: