Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

«Πυρά» Ράμος προς Μπενίτεθ!!

Στην περίπτωση του Ισπανού αμυντικού, βέβαια, η ιστορία άρχισε από τον ίδιο τον τεχνικό των Μαδριλένων, ο οποίος σε συνέντευξή του άσκησε κριτική στον ποδοσφαιριστή για την ανατροπή του Τιάγκο στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, που είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι σε βάρος της Ρεάλ, το οποίο τελικά απέκρουσε ο Κέιλορ Νάβας.

«Είχαμε μιλήσει ειδικά για αυτό όλη την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι, διότι η Ατλέτικο δεν αφήνει τέτοιες φάσεις ανεκμετάλλευτες. Ίσως τους ποδοσφαιριστές να μην τους νοιάζουν τόσο αυτά, αλλά εγώ είμαι προπονητής και οφείλω να τα επισημαίνω. Δεν είναι ηλίθιοι οι ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουν πότε κάνουν λάθος» ήταν τα λόγια του Μπενίτεθ και ο Ράμος δεν άφησε να... πέσουν κάτω.

«Όπως μιλά για τα δικά μου λάθη, μπορεί να μιλήσει και για τις αλλαγές που κάνει» είπε αρχικά ο αρχηγός της Ρεάλ και συμπλήρωσε: «Φαντάζομαι ότι αν θέλει να μου πει κάτι, θα μου το πει όταν συναντηθούμε. Ούτε με απασχολεί ούτε με ενοχλεί. Όλοι κάνουμε λάθη και προφανώς ουδείς τα κάνει με πρόθεση. Ο Κέιλορ έκανε μια σπουδαία απόκρουση στη συνέχεια της φάσης. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας, παίκτες και προπονητές. Ναι, ήταν ένα πέναλτι παιδαριώδες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να μιλάμε για αυτό. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να βρεθούμε στην κορυφή».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: