Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ματζουράκης: «Είναι γκαφατζής ο Όλσεν»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης και μίλησε για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για την Εθνική ομάδα αλλά και για την Καλλονή.

Για το ποιόν προπονητή πρέπει να πάρει η Εθνική: «Πρέπει να ρωτήσετε τους υπεύθυνους. Εγώ και να την πω την άποψή μου στον αέρα και θα μείνει στον αέρα. Έμειναν δύο παιχνίδια και μετά βλέπουμε.»

Για το αν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα είναι άνετος πρωταθλητής: «Τα έχουμε πει πολλές φορές, υπάρχει μια μεγάλη ψαλίδα που κάθε χρόνο μεγαλώνει και φάνηκε και στο προχθεσινό ματς. Είναι ακόμη νωρίς και έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την Κυριακή: «Ο ΠΑΟΚ κάνει ένα βήμα προς το καλύτερο. Θέλει να αλλάξει επίπεδο και το δείχνει. Μόνο ότι στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε για την 3η ανατροπή λέει πολλά. Απέναντι του είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα αλλά και ατυχία. Ήταν πιεστική και προσπάθησε. Δεν συγκρίνεται ο ΠΑΟΚ ο σημερινός με αυτόν των πλεϊ οφ. Πρέπει να γίνει κάτι στο ανασταλτικό κομμάτι.»

Για τον Όλσεν: «Είναι λίγο γκαφατζής. Μπορεί να συμβούν σε έναν τερματοφύλακα, έχει κάνει καλές αποκρούσεις αλλά έχει και αδυναμίες που πρέπει να τις διορθώσει στην προπόνηση.»

Για την ποιότητα του ντέρμπι με Μπερμπάτοφ και Καμπιάσο: «Θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα ο Μπερμπάτοφ και να έχει άλλη χημεία με την ομάδα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο παίκτης και γενικά η ατμόσφαιρα και την Πέμπτη και την Κυριακή ήταν ευρωπαϊκή.

Για την Καλλονή: «Έχω πάντα την καλημέρα. Δεν έχει σημασία το ότι δεν δουλεύω στην Καλλονή φέτος, ότι ξέχασα τη συνεργασία που είχα με την ομάδα για 2,5 χρόνια.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: