Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Κλειστή η πόρτα της εθνικής για Μπαλοτέλι!!

Μήνυμα στον Μπαλοτέλι έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, που δήλωσε πως η πόρτα της εθνικής θα ανοίξει για τον παίκτη, μετά από αγωνιστική διάρκεια και αλλαγή συμπεριφοράς.

Κλειστή η πόρτα της εθνικής για Μπαλοτέλι
Κλειστεί εξακολουθεί να παραμένει η πόρτα της εθνικής Ιταλίας για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο επιθετικός της Μίλαν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τα παιχνίδια της «σκουάντρα ατζούρα», στην προκριματική φάση του Euro 2016 με Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία.

Διότι ακόμα και αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα βρισκόταν στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας, μιας και για τον Κόντε δεν αρκεί ένα γκολ και δύο καλές εμφανίσεις.

Ο τεχνικός των Ιταλών ξεκαθάρισε πως για να έχει κάποιος παίκτης θέση στην εθνική ομάδα, απαιτείται διάρκεια αλλά και καλή συμπεριφορά, στέλνοντας το μήνυμα προς τον 26χρονο επιθετικό.

«Ακόμα και μην ήταν τραυματίας ο Μπαλοτέλι δεν θα τον συμπεριελάμβανα στην αποστολή. Δεν αρκούν δύο παιχνίδια και ένα γκολ με φάουλ για να επιστρέψει κάποιος στην εθνική. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδρομή εμφανίσεων σε συνεχόμενους αγώνες, καθώς και συμπεριφοράς. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω στον Μάριο» δήλωσε ο Κόντε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: