Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Κάνει τα πλάνα της για... Καραϊσκάκη!!

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για την ΑΕΚ, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί ακόμη πιο καλά η ομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάνει τα πλάνα της για... Καραϊσκάκη
Οι νίκες που πήρε η ΑΕΚ στα δύο τελευταία της ματς κόντρα σε Βέροια και Ατρόμητο με τέρματα προς το φινάλε των αναμετρήσεων έδωσαν ηρεμία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, καθώς ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η Ένωση θα επιστρέψει στη δράση με ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (17/10). Οπότε, προσφέρεται αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να δουλέψει ο Τραϊανός Δέλλας πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο (δεν είναι εύκολο όταν δεν υπάρχει διακοπή) και να την προετοιμάσει καλά για το ματς στο Φάληρο. Καλά, όχι ιδανικά διότι θα απουσιάζουν οι διεθνείς.

Το τελευταίο ισχύει κατά βάση για τους Μπαρόχα, Βάργκας, οι οποίοι την τελευταία φορά που απουσίασαν έχοντας υποχρεώσεις με την Βενεζουέλα επέστρεψαν Πέμπτη και απέμεναν λιγότερο από 72 ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΣ. Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στους Ηπειρώτες.

Για τους παίκτες που κλήθηκαν στην «γαλανόλευκη» είναι μικρότερος ο «πονοκέφαλος». Αρκεί να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός.
Υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία την Πέμπτη (8/10, 21:45) στο Μπέλφαστ και αυτό με την Ουγγαρία την Κυριακή (11/10, 19:00) το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδό που θα αγωνιστούν οι τρεις τους έξι ημέρες μετά, στο Καραϊσκάκη.

Γίνονται προσπάθειες ώστε να «κλείσει» η ΑΕΚ κάποιο φιλικό το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να μπορέσει να τσεκάρει καλύτερα ο 39χρονος τεχνικός κάποιους από τους παίκτες του που έχουν λιγοστό ή μηδαμινό χρόνο συμμετοχής έως τώρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: