Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Βατούτιν: «Δεν κάναμε πρόταση στον Πρίντεζη, ο μάνατζέρ του τον πρότεινε…»

Ύστερα από πρόταση του μάνατζερ του Γιώργου Πρίντεζη και όχι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» Αντρέι Βατούτιν!

Βατούτιν: «Δεν κάναμε πρόταση στον Πρίντεζη, ο μάνατζέρ του τον πρότεινε…»

Ωστόσο, όπως εξήγησε αργότερα ο Ρώσος παράγοντας, η… ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε γρήγορα λόγω των πολλών χρημάτων που θα έπρεπε να δοθούν στον διεθνή φόργουορντ, αλλά και στους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέχεια, ο Βατούτιν δήλωσε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξόδεψε έξι εκατ. δολάρια για την ενίσχυσή της αυτό το καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Δημήτρη Ιτούδη.

«Οι στόχοι της ΤΣΣΚΑ για την επόμενη σεζόν και φέτος είναι οι ίδιοι. Να πάρουμε τη VTB League και να φτάσουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Δημήτρη Ιτούδη για να χτίσει ένα ισορροπημένο σύνολο ανάμεσα στους παίκτες. Επίσης, μπορώ να πω πως αποκτήσαμε όποιον θέλαμε φέτος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν το πρόβλημα τα χρήματα, αλλά υπήρχαν γεωγραφικοί και πολιτικοί λόγοι», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα «sport-express.ru».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στο «σίριαλ» με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως το θέμα του Πρίντεζη δεν είχε να κάνει με την επέκταση του συμβολαίου του Βίκτορ Χριάπα. Αυτό είναι μία ιστορία… φαντασίας. Όσον αφορά τώρα τη μεταγραφή του Πρίντεζη, η πρόταση δεν ήταν από εμάς. Μας προτάθηκε από τον μάνατζέρ του, αλλά δεν μας έκανε για δύο λόγους: το συμβόλαιό του, αλλά και η ρήτρα που θα έπρεπε να καταβάλουμε στον Ολυμπιακό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: