Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί «παίζουν» για την προεδρία της ΕΠΟ!!

Τρία είναι τα ονόματα που θα παίξουν για την ηγεσία της ΕΠΟ στις εκλογές του 2016. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ένας εκ των Γιώργου Λυσαρίδη, Σπύρου Καλογιάννη και Μάκη Γκαγκάτση θα κατέβει υποψήφιος

Αυτοί «παίζουν» για την προεδρία της ΕΠΟ

Παρόλο που οι εκλογές στην ομοσπονδία απέχουν σχεδόν ένα χρόνο (σ.σ. είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβρη του 2016) έχουν επιλεχθεί ήδη τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την προεδρία.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Έφεση της Τρίτης», υποψήφιοι για να πάρουν το «χρίσμα» του υποψηφίου στις εκλογές θα είναι οι Γιώργος Λυσαρίδης, Σπύρος Καλογιάννης και Μάκης Γκαγκάτσης.

Είτε λοιπόν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, είτε ο νυν πρόεδρος της Football League, είτε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας (και γιος του Βασίλη Γκαγκάτση) θα είναι εκείνος που θα παλέψει απέναντι στον υποψήφιο του υπάρχοντος καθεστώτος.

Αυτός θεωρείται απίθανο να είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης (μιας και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει μάλλον θα τον εμποδίσουν απ’ το να ολοκληρώσει τη θητεία του) και μένει να φανεί αν υποψήφιος την επόμενη χρονιά θα είναι ο Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος είναι ο μόνος από το συμβούλιο της ΕΠΟ που δεν αντιμετωπίζει περιοριστικούς όρους και προαλείφεται για αντικαταστάτης του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: