Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«Το τέλος των μονοπωλίων»

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο του χορηγό σε μια συμφωνία η οποία αποτελεί το τέλος των μονοπωλίων, όπως σχολίασε ο Γιάννης Βρέντζος.

«Το τέλος των μονοπωλίων»
Τη νέα του συνεργασία με στοιχηματική εταιρεία παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με κάθε επισημότητα. Οι Γιάννης Βρέντζος και Γρηγόρης Γεωργάτος, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους ερυθρόλευκους και καλωσόρισαν τους Γιάννη Σπανουδάκη και Πάνο Κωνσταντόπουλο της εταιρείας Stoiximan.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεσήμανε τη σημασία της συμφωνίας αυτής η οποία σηματοδοτεί –όπως είπε- το τέλος των εκβιαστικών διλημμάτων και του μονοπωλίου. «Οι ομάδες μπορούν να επιλέγουν τον χορηγό της αρεσκείας τους και να μην πιέζονται από στρατηγικές. Για εμάς μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι πως με αυτήν την εταιρεία μας συνδέει και η κοινωνική προσφορά και μία σειρά δράσεων», πρόσθεσε.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος επεσήμανε ότι η συμφωνία αυτή ευελπιστεί να δώσει ενέργεια στον Ολυμπιακό αλλά και την εταιρεία. «Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι τυχερή για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα την έχουμε. Η ενέργεια που θα βγει θα είναι πολύ θετική από αυτήν την συνεργασία», πρόσθεσε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Σπανουδάκης υποστήριξε ότι η συνεργασία αυτή με τον Ολυμπιακό εντάσσεται σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού μέσω βοήθειας σε ελληνικούς συλλόγους, ομάδες, Εθνικές ομάδες και αθλητές.

«Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα είναι μακροχρόνια και όπως είπε ο κ. Γεωργάτος θα παράξει ενέργεια. Όπως είπε ο κ. Βρέντζος προχωράμε την συνεργασία μας και μέσα από κοινωνικές δράσεις προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται», ανέφερε.

Μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο Γιάννης Σπανουδάκης επεσήμανε ότι τα παιχνίδια της ΑΕΚ θα υπάρχουν κανονικά στο κουπόνι στοιχηματισμού της εταιρείας.

«Εμείς χρησιμοποιούμε κανονικά τα ματς της. Για τον Ολυμπιακό πιστεύουμε πως αυτήν μας η συνεργασία μπορεί να επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Υπάρχουν πολλές εικασίες. Δεν θα αναφερθώ εγώ σε αυτό. Επιλέξαμε την συνεργασία με την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα», υποστήριξε.

Ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε τον λόγο και τοποθετήθηκε στο ζήτημα αυτό...

«Εμείς στεκόμαστε στα θεσμικά όργανα και στα δικαστήρια σαν Ολυμπιακός. Τα θεσμικά όργανα διαπίστωσαν το πρόβλημα με ΑΕΚ. Όχι τα καφενεία και όχι οι τηλεοπτικές δίκες. Όπως και μέχρι τώρα θεσμικά όργανα και αποφάσεις δικαιώνουν τον Ολυμπιακό και κάνουν την αλήθεια να λάμψει. Πάρα πολλοί έχουν κατηγορηθεί και καταδικαστεί για ψεύδη και συκοφαντίες για τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι αυτή και δεν αλλάζει», κατέληξε.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Stoiximan θα έχει διάρκεια δύο σεζόν. Χρονικό διάστημα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να έχουν στη φανέλα τους και τη Unicef.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: