Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η απάντηση του Ντε Χέα για τη ρήτρα στο συμβόλαιό του!!

Πολλά ερωτηματικά άφησε με την απάντησή του σχετικά με τη φημολογούμενη ρήτρα στο συμβολαίου του ο Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς δεν θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για το τι ισχύει πραγματικά.

Η απάντηση του Ντε Χέα για τη ρήτρα στο συμβόλαιό του
Μπορεί ο Νταβίντ Ντε Χέα να ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζοντας τέλος στα όσα ακούστηκαν για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η φημολογία πως υπάρχει σχετική ρήτρα με την οποία οι Μαδριλένοι μπορούν να τον αποκτήσουν υφίσταται.

Για αυτό το λόγο το όνομα του Ισπανού τερματοφύλακα δεν λείπε από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, κάτι που αποδείχθηκε και χθες μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ισπανίας κόντρα στην Ουκρανία.

Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν τελικά αληθεύει ότι υπάρχει ρήτρα για την παραχώρησή του, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει κάποια σαφή απάντηση, τονίζοντας πως για αυτά τα θέματα θα πρέπει να ερωτηθεί ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

«Θα μπορούσατε να κάνετε αυτή την ερώτηση στον Ζόρζε (σ.σ. Μέντες). Αυτός είναι που ασχολείται με αυτού του είδους τις λεπτομέρειες και φυσικά τα γνωρίζει καλύτερα», ανέφερε ο Ντε Χέα.

Φυσικά, είναι αδύνατον να μην γνωρίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που να του επιτρέπει να αποχωρήσει με ένα ορισμένο ποσό και για αυτό το λόγο η φημολογία σχετικά με το μέλλον δεν αναμένεται να παύσει σύντομα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: