Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«Επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις κόντρα στην Ζόλνοκι στην Πυλαία με τον προπονητή της ουγγρικής ομάδας, Ντράγκαν Άλεξιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

«Επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Ο Ντράγκαν Άλεξιτς, προπονητής της επερχόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Ζόλνοκι, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εurocup χαρακτήρισε επικίνδυνο τον ΠΑΟΚ αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αρχή είναι σημαντική για κάθε ομάδα. Η νίκη δίνει καλή ψυχολογία ενώ η ήττα σε επηρεάζει αρνητικά. Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που μερικές φορές παίζει απροσδόκητα».

Από την πλευρά του ο γκαρντ της ούγγρικης ομάδας, Νταβίντ Βοϊβόντα, τόνισε:

«Περιμένουμε όλοι πολύ ανυπόμονα την πρεμιέρα εδώ και δύο μήνες και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ φανατικούς οπαδούς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι σε μια καυτή έδρα, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν και δεν είμαστε φρέσκοι διότι προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τρεις παρατάσεις το Σάββατο για το ουγγρικό πρωτάθλημα κόντρα στην Παξ θα έχουμε την ευκαιρία μας. Σε αυτό τον όμιλο τίποτα δεν είναι εγγυημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: