Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Δικαίωμα στη... δωροδοκία έχει και η Αλβανία!!

Πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, λένε για το Ευρώ, και η Αλβανία. Μαλακίες λένε. Μεγάλη διοργάνωση δεν μπορεί να θεωρείται πλέον αυτή των τελικών του Ευρω όταν έχουν προκριθεί πατσαβούρες.

Έτσι είναι. Το 'χει παραξευτυλίσει το έργο ο Πλατινί, για να σιγουρέψει την προεδρία του στην ΟΥΕΦΑ και για να κάνει το ντου στην ΦΙΦΑ. Ο Μιχαλάκης κατέβασε τα στάνταρ με την αύξηση του αριθμού των ομάδων σε 24. Δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα.

Οι μισές ομάδες της Ευρώπης είδαν μπροστά τους μισάνοικτη την πόρτα της πρόκρισης και... όρμησαν. Γιατί να μην επωφεληθεί και η Αλβανία. Πότε άλλοτε να ξαναβρεί την ευκαιρία. Το πιθανότερο είναι να μειωθούν πάλι στο μέλλον όπως επιβάλλεται οι ομάδες σε 16.

Αν διαθέτει η Ευρώπη 24 ομαδάρες, γιατί όχι τόσες πολλές στο Ευρω. Όταν, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν και κάποια λιμά, για ποια... μεγάλη διοργάνωση μιλάμε πλέον.

Στο μεταξύ έπεσε λάσπη(;) στην «ιστορική» πρόκριση της Αλβανιάρας ομαδάρας ολέ. Με μια πεντακοσαρού, λέει, πέρασαν με το 3-0 από την Αρμενία.

Γνωστό σ' όλη την Ευρώπη το λούκι, το «πέρασμα» για να κερδίσει ο αντίπαλος στην Αρμενία. Υπάρχει η γραμμή αντιμαζινώ από άτομα της διοίκησης της ομοσπονδίας μέχρι ποδοσφαιριστές σεσημασμένους. Παληά ιστορία που βρώμισε μετά το 1990.

Ας δεχθούμε ότι πράγματι έχωσε τα 500.000 ευρώ η Αλβανία, μάλιστα όταν γι' αυτήν είναι «εθνική υπόθεση» η παρουσία στα τελικά του Ευρώ. Γιατί να μην έχει.... δικαίωμα στην πρόκριση μια μικρή χώρα, η τιμημένη Αλβανία!

Το ίδιο είχε παρατηρηθεί και με την Ελλάδα, που δυο φορές την κάνανε τσακωτή, αλλά καθάρισε. Όλες σχεδόν οι ομάδες, και οι μεγάλες, όχι μόνον οι Ελλάδες και Αλβανίες, έχουν κάνει στο παρελθόν την ίδια βρωμοδουλειά.
............................

Πήρε φωτιές το ντέρμπυ του κράτους με το παρακράτους του πρωταθλήματος, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Συγκλονιστικές τσικλόφουσκες είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όχι σε κάποιο καφενείο, κάποιο στέκι οργανωμένων φιλάθλων, αλλά στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα. Ότι υπάρχει κράτος και παρακράτος στο ποδόσφαιρο και ότι Εμείς δεν κάνουμε πίσω.
Εμείς οι όρθιοι μαλάκες που ζούμε στην Ελλάδα γιατί δεν το έχουμε πάρει πρέφα, ότι το κράτος του Σύριζα κάνει μπροστά; Και ότι πράγματι δεν κάνει πίσω, όμως διότι δεν κινείται....
Μα, είναι δυνατόν κοτζάμ πρωθυπουργός με τόσο ευκολία να αμολάει από το στόμα του τόσο βαρβάτες αερολογίες. Ότι η κυβέρνησή του έχει κηρύξει τον πόλεμο εναντίον του κράτους και του παρακράτους. Κι εμείς οι άσχετοι να μην πάρουμε μυρωδιά.
Το μόνο που έγινε πράγματι αντιληπτό είναι ότι τα έκανε επάνω της η εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα. Αυτοδιαλύθηκε κιόλας, σου λέω. Ακόμα τρέχουνε για να μην τους πιάσει ο Σύριζα. Το κράτος του Σύριζα που επιτέλους πήρε στο κυνήγι το παρακράτος στο ποδόφαιρο.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: