Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Τσεντεβίτα!

Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσεντεβίτα που θα γίνει την Πέμπτη στο Ηράκλειο για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Τσεντεβίτα
Ενημέρωση για τα εναπομείναντα εισιτήρια του ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσεντεβίτα, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Η ομάδα του Πειραιά ενημερώνει πως υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια, τονίζοντας πως δεν θα πωλούνται στο γήπεδο πριν το ματς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, την Πέμπτη 15.10 στις 21.45.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα είτε μέσω του internet, στο www.olympiacosbc.gr και την μέθοδο "print at home", είτε από τα καταστήματα ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι και 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο "2 ΑΟΡΑΚΙΑ" στην είσοδο των αθλητών, όπου θα πωλούνται εισιτήρια όλων των κατηγοριών, (πληρωμή μόνο με μετρητά) μόνο όμως τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Τετάρτη 14/10, 10:00 - 18:00 και Πέμπτη 15/10, 10:00-14:00.

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο πριν τον αγώνα, οπότε όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά θα πρέπει να φροντίσουν για την προμήθεια του εισιτηρίου τους νωρίτερα, με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μέχρι φυσικά εξαντλήσεως τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και κινητό τηλ. ή email
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: