Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια και πατήρ και υιός Σάκοτα μίλησαν για αυτή τη στιγμή, τον αγώνα της Τετάρτης με την Κράσνι στο ΟΑΚΑ, αλλά και τους στόχους στο Eurocup.

«Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ»

«Είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλοι οι αντίπαλοί μας είναι ισχυροί. Ο δικός μας στόχος είναι να βρισκόμαστε στην τετράδα του ομίλου μας και να προκριθούμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ρόστερ, καλύτερο από πέρσι, και τα καταφέραμε. Η Κράσνι είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να νικήσουμε», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης», Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο γιος του και αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν, είπε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η ‘βασίλισσα’ έπαιξε στην Ευρώπη για τελευταία φορά. Παράλληλα ο αγώνας με την Κράσνι είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένα παιχνίδι-κλειδί που θα μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση. Ο όμιλός μας θυμίζει… Ευρωλίγκα. Όλες οι ομάδες, με εξαίρεση την Κράσνι και τη Χάποελ, έδειξαν και πέρσι την αξία τους και έχουν μεγάλα μπάτζετ και ισχυρά ρόστερ. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά είναι καθήκον μας να νικήσουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: