Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Αναμένεται επαφή Τσίπρα-Αλαφούζου!!

Συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει όπως φαίνεται ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς προκάλεσε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού μεγάλη ικανοποίηση η προαναγγελία κάθαρσης στο ποδόσφαιρο.

Αναμένεται επαφή Τσίπρα-Αλαφούζου
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να γίνει εντός του μήνα επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αλέξη Τσίπρα και τα βασικά θέματα συζήτησης θα είναι τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και οικονομικής φύσης, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε το Σάββατο και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Το κράτος και το παρακράτος των τραμπουκισμών και των εκβιασμών δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει και να κάνουμε πίσω… Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και όλους τους οικονομικούς ελέγχους σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες», επεσήμανε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» (όπως και γενικότερα η διοίκηση του συλλόγου) έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από την πολιτική ηγεσία. Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει στενή επαφή με το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Πάντως, οι σχέσεις των δύο δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά επιχειρείται από προσέγγιση από κοινούς γνωστούς.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν ανάλογη δράση και επίσπευση των διαδικασιών, τονίζοντας ότι δεν έχει νόημα να καθυστερήσει η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» όσο και το «Coriopolis». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: