Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Βόμβα 27 εκατομμυρίων της Σίτι για Μέσι!!


Βόμβα 27 εκατομμυρίων της Σίτι για Μέσι

Πρόταση-βόμβα φέρεται να κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι, προσφέροντάς του ετήσιες αποδοχές 27 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Την μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών επιχειρεί να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι 27 εκ. ευρώ ετησίως. Ποσό κατά 7 εκ. ευρώ μεγαλύτερο από αυτά που λαμβάνει τη συγκεκριμένη στιγμή ο Αργεντινός σούπερ στα στην Μπαρτσελόνα.

O ιδιοκτήτης της Σίτι, Μανσούρ, έχει εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία του να αποκτήσει Μέσι και φαίνεται πως αυτή τη φορά τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο. Ο ζάμπλουτος Άραβας επιχειρηματίας, όπως αναφέρει η «AS» που ειδικεύεται σε θέματα της Μπαρτσελόνα, έχει δώσει την έγκριση για να δοθεί το τεράστιο αυτό ποσό στον Αργεντινό και μένει να αποδειχθεί εάν τα δημοσιεύματα είναι αληθές και εάν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεχτεί την πρόταση και... βγάλει για πρώτη φορά από πάνω του τα Μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι οι Πολίτες έχουν πρόβλημα με το financial fair play και σε ενδεχόμενη απόκτηση του Μέσι, ο κίνδυνος αποκλεισμού τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. βέβαια, και να μη συμβεί αυτό, η Σίτι θα κληθεί να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να τιμωρηθεί από την UEFA για τη μη τήρηση του financial fair play.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: