Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Πρίντεζης: «Η Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε»…


Πρίντεζης: «Η Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε»…

Έτοιμος για ένα μεγάλο ματς κόντρα στη… γνωστή Μπαρτσελόνα δηλώνει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τόνισε πως η νίκη θα κριθεί στο αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό του.

Τα… καλά του βάζει το ΣΕΦ για να υποδεχθεί ένα από τα πιο… κλασικά ζευγάρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και οι «ερυθρόλευκοι» αντιλαμβάνονται πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβει –κόντρα σε έναν τέτοιον αντίπαλο- η πρεμιέρα του TOP-16 της Euroleague.

Μιλώντας πριν το ματς ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως οι Καταλανοί είναι ενισχυμένοι σε σχέση με την περασμένη χρονιά, αναφέρθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου και ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι θέμα ρυθμού και ενέργειας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Η συγκεκριμένη ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνη, ανεξαρτήτως τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση.. Στο ΤΟP-16 και στην φάση των playoffs φροντίζει να είναι πάντα η πραγματική ομάδα Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε. Τότε είναι που φορτσάρει περισσότερο. Είναι μία ομάδα που διαθέτει ικανούς παίκτες, κανόνες και ρόλους. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε εμείς τον ρυθμό μας στο γήπεδο και να παίξουμε με ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ: «Ξέρουμε τόσα χρόνια πως TOP-16 είναι ένας μαραθώνιος, κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός και θες τον κόσμο δίπλα σου. Πέρσι ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ στα παιχνίδια με την Μπαρτελόνα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι περιμένουν πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε εμείς που θα νικήσουμε στο τέλος».

Για τις πιθανές απουσίες των Αρόγιο και Αμπρίνες, δήλωσε: «Δεν έχουμε πληροφορηθεί κάτι τέτοιο και δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα για όλη την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Κατά την γνώμη μου σε σχέση με πέρσι είναι ενισχυμένη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε κάποιον παίκτη. Ο καθένας μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν τον προσέξουμε».

Για την αδυναμία της Μπαρτσελόνα στα ριμπάουντ
: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Έχει, όμως, κάποια άλλα θετικά στοιχεία. Της αρέσει να τρέχει, βγάζει πολλούς αιφνιδιασμούς και στηρίζεται πολύ στο τρανζίσιον παιχνίδι. Κοιτάς, όσο μπορείς, να περιορίσεις τα δυνατά όπλα του αντιπάλου. Εκεί έχουμε επικεντρωθεί πάνω σε αυτό και αν θέλουμε να κερδίσουμε, εκεί πρέπει να δείξουμε περισσότερο βάρος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: