Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε Τζόνσον-Όντομ ο μάνατζέρ του!!


Ανακοίνωσε Τζόνσον-Όντομ ο μάνατζέρ του

Ο μάνατζερ του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πρόλαβε τον… Ολυμπιακό και ανακοίνωσε τη συμφωνία των Πειραιωτών με τον 26χρονο γκαρντ.

Τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

«Ένας ακόμη παίκτης μου στο Top 16. Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ μετακινήθηκε από την Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό», έγραψε στο Twitter ο διάσημος ατζέντης για τη μεταγραφή του 26χρονου γκαρντ (1,88μ.). Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο είναι μέχρι το 2018, αλλά με την οψιόν ανανέωσης κάθε καλοκαιριού να ανήκει στους «ερυθρόλευκους».





Ο Τζόνσον-Όντομ φοίτησε στο Χάτσινσον και το Μαρκέτ, προτού επιλεγεί στο 2012 στο νούμερο 55 του ντραφτ από τους Μάβερικς, ωστόσο στο ΝΒΑ δεν αγωνίστηκε παρά μόνο σε επτά ματς με Λέικερς και Σίξερς. Έπαιξε τη σεζόν 2012/13 στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και μετά από περάσματα από Τουρκία και NBDL επέστρεψε για τα καλά στην Ευρώπη αγωνιζόμενος πέρσι στην Καντού και φέτος στην Τραμπζονσπόρ.

Τη φετινή σεζόν μετράει σε 12 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα με 14,6 πόντους (55,7% στα δίποντα και 41,2% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 29,3 λεπτά κατά μέσο όρο. Στο Eurocup είχε σε 10 αγώνες 7,6 πόντους (43,2% στα δίποντα, 32,1% στα τρίποντα, 57,9% στις βολές), 3,7 ασίστ, 3,0 ριμπάουντ, 0,4 κλεψίματα και 2,6 λάθη σε 26,1 λεπτά ανά αγώνα. Στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Άρη είχε 11 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ στη νίκη στην Τραπεζούντα και 13 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ στην ήττα στη Θεσσαλονίκη.

Αν και μικροκαμωμένος, ο Τζόνσον-Όντομ είναι πολύ αθλητικός, γρήγορος και αλτικός, κάτι που τον βοηθά και στα αμυντικά του καθήκοντα. Είναι καλός σουτέρ και ικανός στις διεισδύσεις και την οργάνωση του παιχνιδιού.

Με την προσθήκη του ο Ολυμπιακός φτάνει τους επτά ξένους, αφού πέραν του τραυματία Γιανγκ στο ρόστερ υπάρχουν οι Λοτζέσκι, Χάκετ, Μιλουτίνοφ (κοινοτικοί), Χάντερ, Τζέιμς και Στρόμπερι. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ξένων ή κοινοτικών, αλλά στην Basket League θα πρέπει να αποφασιστεί ποιος παίκτης θα είναι ανενεργός από τους υπάρχοντες.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: