Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Βγαίνει ο δεύτερος και η… έδρα!!


Βγαίνει ο δεύτερος και η… έδρα

Φάρος και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε στο Κερατσίνι για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο νικητής κρίνει και την έδρα του τελικού.

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου βγαίνει απόψε από τον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού. Ο Φάρος φιλοξενεί στο Κερατσίνι τον ΠΑΟΚ (18:30, Novasports 1) με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ το εισιτήριο.

Η μεν ομάδα της Α2, που στο δρόμο προς τον τελικό απέκλεισε ήδη τέσσερις συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας (Κολοσσό, Λαύριο, Τρίκαλα και Ν. Κηφισιά), φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη εκτός Α1 που παίζει σε τελικό μετά το Ρέθυμνο το 2007. Η αήττητη σε 16 ματς φέτος (11 στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο) ομάδα του Ανδρέα Πολέμη θα παραταχθεί πλήρης και σε κατάμεστο γήπεδο.

Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να φτάσει σε τελικό του θεσμού για όγδοη φορά στην ιστορία του, πρώτη το 1999, όταν και είχε κατακτήσει τον τρίτο και τελευταίο τίτλο του. Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να έχει άπαντες διαθέσιμους, έστω κι αν ο Μιλένκο Τέπιτς έμεινε χθες εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους εξαιτίας στομαχικών διαταραχών.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου κι αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί στο Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια», όπως είχε συμβεί και προ διετίας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι σύγχρονο και μεγάλο (5.000 θέσεις), αλλά αναμένεται να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών από άλλες περιοχές της Ελλάδας και θα διατεθούν εισιτήρια μόνο στους φίλους των δύο ομάδων από την Κρήτη. Αν, πάντως, υπάρξει πρόκριση του Φάρου, ο τελικός είναι πολύ πιθανό να μείνει στην Αθήνα για να αποφευχθούν άσκοπες και πολυέξοδες μετακινήσεις για τις ομάδες και την ομοσπονδία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: