Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Χάκετ: «Πρόκληση το ματς με την Μπαρτσελόνα»


Χάκετ: «Πρόκληση το ματς με την Μπαρτσελόνα»

Ως μια πρόκληση βλέπει το αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο Ντάνιελ Χάκετ, που ανέφερε, επίσης, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι θέλει τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο πλευρό τους.

Ως μια πρόκληση βλέπει το αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ.

«Γνωρίζουμε πως θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πρέπει να υπερασπιστούμε το γήπεδό μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε επιθετικοί, να δείξουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να αμυνθούμε», ήταν τα λόγια του παίκτη των «ερυθρολεύκων» για να αναφερθεί στη συνέχεια στους παίκτες-κλειδιά των «μπλαουγκράνα»: «Έχουν πολύ βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντί τους. Έπαιξαν πολύ καλά με την Ρεάλ και είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ, ο Χάκετ απάντησε: «Ελπίζουμε πως θα έχει πολύ κόσμο. Εμπιστευόμαστε τους φιλάθλους που θα έρθουν να και θα μας υποστηρίξουν. Είμαστε στο Top 16 και τους επόμενους τρεις μήνες έχουμε μεγάλα παιχνίδια και φυσικά οι φίλαθλοί μας θα είναι στο πλευρό μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: