Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Πάλι MVP ο Μπουρούσης!


Πάλι MVP ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε για τρίτη φορά φέτος MVP της αγωνιστικής στην ισπανική λίγκα. Τα κατορθώματά του και οι ταπεινές δηλώσεις του.

Τη σεζόν της… ζωής του κάνει ο Γιάννης Μπουρούσης στη Λαμποράλ Κούτσα. Η Λαμποράλ Κούτσα συνέτριψε 101-79 τη Φουενλαμπράδα για τη 13η αγωνιστική και ο Καρδιτσιώτης σέντερ ήταν πάλι καταπληκτικός έχοντας 20 πόντους (8/9 βολές, 6/10 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 1 λάθος σε μόλις 20:36.

inner

Με 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής για τρίτη φορά φέτος μετά τη δεύτερη και την ενδέκατη μέρα της ισπανικής λίγκας. Μάλιστα ο διεθνής άσος είναι πρώτος σε μέσο όρο ranking στην ACB με 21,2 βαθμούς ανά αγώνα, μπροστά από τον Άντε Τόμιτς Μπαρτσελόνα που έχει 20,8.

«Οι αριθμοί μου δεν έχουν σημασία αν δεν νικάμε. Αυτή τη φορά είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε και βοήθησα κι εγώ για να τα καταφέρουμε. Κάναμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο Final 8 του Κυπέλλου και παράλληλα πήραμε αυτοπεποίθηση για το Top 16 που αρχίζει», τόνισε ο 32χρονος άσος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: