Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Φαν Χάαλ, αλλά τον κράτησαν!!


Παραιτήθηκε ο Φαν Χάαλ, αλλά τον κράτησαν!

Οι Times αποκαλύπτουν πως ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε θέσει στη διάθεση της Μαν. Γιουνάιτεντ την παραίτησή του μετά την ήττα από τη Νόριτς, αλλά παρέμεινε στη θέση του μετά από παραινέσεις της διοίκησης.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ακόμη πως ο Λουίς Φαν Χάαλ μπορεί να οδηγήσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο δρόμο των επιτυχιών!

Όπως αποκαλύπτουν οι Times, ο Ολλανδός προπονητής μετά την ήττα από τη Νόριτς με 2-1 έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, ωστόσο του ζητήθηκε να παραμείνει και να το παλέψει. Μετά το 2-0 από τη Στόουκ το Σάββατο ο 64χρονος τεχνικός συζήτησε ξανά με τον αντιπρόεδρο Εντ Γούντγουορντ στις οποίες εξέφρασε την ανησυχία του για τον αν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση, όμως και πάλι φάνηκε να έχει τη στήριξη της διοίκησης.

Πολλοί εκτιμούν πως ο αποψινός αγώνας με την Τσέλσι θα κρίνει και το μέλλον του Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ, καθώς σε περίπτωση που έρθει πέμπτη διαδοχική ήττα, κάτι που έχει να συμβεί στο σύλλογο εδώ και 79 χρόνια, το διαζύγιο θα είναι μάλλον αναπόφευκτο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: