Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ο Παναθηναϊκός κοντά στους άπορους!! (pics)


Ο Παναθηναϊκός κοντά στους άπορους (pics)

Μοίρασε δώρα και χαρά ο Παναθηναϊκός σε συνανθρώπους μας που το 'χουν ανάγκη αυτές τις μέρες. Περίπου 100 άποροι -όλων των ηλικιών- βρέθηκαν στο Κορωπί και πέρασαν μια... αξέχαστη μέρα!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο Κορωπί 100 μικρούς και μεγάλους άπορους συμπολίτες μας, μοιράζοντας πολλά δώρα και χαρά!

Όλοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του τριφυλλιού, γευμάτισαν, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φιλοξένησε σήμερα στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» περίπου 100 μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, οι φίλοι μας ήρθαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Κορωπί και ξεναγήθηκαν στους χώρους άθλησης, εστίασης και εργασίας.

Η μασκότ του Συλλόγου «Πανάθας» φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να παίξουν σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα του αθλητικού χώρου. Στη συνέχεια γευμάτισαν όλοι μαζί, ενώ κατά την αποχώρησή τους οι Πράνιτς, Μπεργκ και Λαγός μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και αυτόγραφα στους επισκέπτες.

«Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σπίτι του και έδωσε χαρά στον κόσμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα έχει συνέχεια» δήλωσε ο Τάσος Λαγός ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Στράτος Σωπήλης αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους. O Σύλλογός μας θα συνεχίσει να δείχνει αλληλεγγύη στους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας και να δίνει πραγματικό νόημα στις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων ευχαρίστησαν την ΠΑΕ και δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για την εκδήλωση η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ κα. Ελένη Κατσούλη και εκ μέρους του ΟΠΑΝΔΑ ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Τεντόμας.

Ευχαριστούμε για την ευγενική υποστήριξη τις εταιρείες PUMA, 3E, Chipita και τους φούρνους «Απολλώνιον».


inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: