Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ούτε πρόταση, ούτε κρούση για Καρέλη!!


Ούτε πρόταση, ούτε κρούση για Καρέλη

Διαψεύδουν στον Παναθηναϊκό ότι έχουν δεχθεί πρόταση από την Παλέρμο για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη. Σε Ιταλία και Αγγλία ψάχνεται ο μάνατζερ του διεθνούς φορ.

Καμία πρόταση αλλά ούτε κρούση δεν έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός από την Παλέρμο για τον Νίκο Καρέλη.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι δεν έχουν στα χέρια τους κάποια πρόταση και για το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου ενημερώθηκαν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, ο μάνατζερ του Κρητικού επιθετικού φέρεται και εκείνος να μην έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του κάποια πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Την ίδια ώρα, στο «τριφύλλι» περιμένουν ότι η Γκενκ θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Καρέλη, αφού τα χρήματα που πήρε από την πρόκρισή της στους «16» του Champions League είναι και πολλά, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα στη υπόθεση του πρώην άσου του Εργοτέλη.

Ο μάνατζερ, πάντως, δεν αποκλείεται να έχει κάποιες επαφές, κυρίως σε Ιταλία ή Αγγλία, με διάφορους συλλόγους και να «σκάσει» ξαφνικά μία πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τώρα τον Ολιβιέ Μπουμάλ, εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα υπογράψει το διάρκειας 2,5 ετών συμβόλαιο με τους «πράσινους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: