Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Όλη η ιστορία του ΠΑΟΚ στο Toumba Magazine!!


Όλη η ιστορία του ΠΑΟΚ στο Toumba Magazine

Σε κυκλοφορία θα τεθεί το Toumba Magazine, που δημιούργησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα είναι αφιερωμένο στα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου με τη συμμετοχή αρκετών προσωπικοτήτων του.

Την ευκαιρία στους φίλους τους ΠΑΟΚ να μάθουν για την 90χρονη ιστορία του συλλόγου δίνει μέσω του Toumba Magazine η ΠΑΕ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά», το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα τεθεί σε κυκλοφορία μία ημέρα πριν το τέλος του 2015 και σ’ αυτό θα γίνεται αναφορά σε προσωπικότητες που τίμησαν το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε γεγονότα που τον σημάδεψαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ένα περιοδικό που απευθύνεται σε όλους εσάς. Στον κόσμο του ΠΑΟΚ όπου κι αν βρίσκεται και θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει πως τα τεύχη του θα φτάνουν στην πόρτα του μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας συνδρομής. Ένα ιδιαίτερο, διαφορετικό διαρκείας που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη δική του θέση στη βιβλιοθήκη σας. Ακόμα και ψηφιακά.

Το Toumba Magazine, άλλωστε, είναι μια φρέσκια εκδοτική προσπάθεια που στις 100 σελίδες του συνδυάζει τη δημοφιλία του ποδοσφαίρου με το design και την αισθητική. “Παντρεύει” τους φιλάθλους με την ομάδα. Προσφέρει ένα διαφορετικό interaction με τους αναγνώστες του και τους χρήστες των Social Media. Διότι, όσοι επιλέξετε να το πάρετε στα χέρια σας, αλλά κι εσείς που αποτελείτε μέλη της διαδικτυακής μας κοινότητας έχετε το δικό σας ρόλο στη διαμόρφωση του περιεχομένου.

Παίρνετε συνέντευξη στον Φρανκ Άρνεσεν , διαβάζετε πριβέ αναλύσεις του Ίγκορ Τούντορ και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ, μας στέλνετε τις φωτογραφίες και έρχεστε πιο κοντά με τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο. Πρώτο παράδειγμα το Melbourne Club PAOK.

To Toumba Magazine, πέρα από τις συνδρομές, μπορείτε να το προμηθευτείτε στην Τούμπα πριν και κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ, στα PAOK FC Official Stores στο γήπεδο και στο κέντρο, αλλά κι από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Δικεφάλου store.paokfc.gr.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί μια μέρα πριν το τέλος του 2015. Ολοκληρώνει με κάτι φρέσκο τη χρονιά που φεύγει και σηματοδοτεί την έναρξη των δραστηριοτήτων για τα 90 χρόνια του συλλόγου.

Δικαιωματικά, λοιπόν, το παρθενικό και συλλεκτικό Toumba Magazine είναι αφιερωμένο στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Στα 90 χρόνια. Επικεντρωμένο σε πρόσωπα που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με τον Δικέφαλο και γεγονότα τα οποία σημάδεψαν την πορεία του συλλόγου τις προηγούμενες δεκαετίες.

Διαβάστε και κρατήστε στο αρχείο σας ένα ειδικό ένθετο με τα συγκεντρωτικά στατιστικά όλων των επίσημων αγώνων του ΠΑΟΚ με την υπογραφή του στατιστικολόγου Σταύρου Πετρακόπουλου.

Κι επειδή η ιστορία είναι αυτή που μας οδηγεί στο μέλλον, δεν λείπουν οι αναφορές στο σήμερα και στο καλύτερο αύριο. Ποδοσφαιριστές που αποτελούν κολώνες του ΠΑΟΚ όπως οι αρχηγοί Στέφανος Αθανασιάδης ,Αλέξανδρος Τζιόλης , στηρίγματα για το μέλλον όπως ο Έρικ Σάμπο κι οΧάρης Χαρίσης και η generation next του PAOK Academy που εκπροσωπείται από τον Μάριο Σιαμπάνη. Guest star ο Captain του μπάσκετ Κώστας Βασιλειάδης, αλλά και η γυναικεία νότα του περιοδικού, η Άννα Πρέλεβιτς.

Σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο CitiZen Κώστας Γιαννακίδης που για τις ανάγκες του Toumba Magazine γίνεται The Gaffer κι ο Κώστας Κεφαλογιάννης σ’ ένα πάντρεμα της πολιτικής με το ποδόσφαιρο.

Επισκεφτείτε τα PAOK FC Official Stores για τα πρωτοχρονιάτικα ψώνια σας και γίνετε οι πρώτοι που θα κρατήσετε στα χέρια σας την πρώτη συλλεκτική έκδοση του Toumba Magazine με 3 ευρώ. Οι 1.000 πρώτοι θ’ αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και την ειδική αναμνηστική αφίσα για τα 90 χρόνια ιστορίας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: