Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι πιο μισητοί ποδοσφαιριστές!


Αυτοί είναι οι πιο μισητοί ποδοσφαιριστές

Μια πρωτότυπη έρευνα έκανε η L’ Equipe που ανέδειξε τους πιο μισητούς ποδοσφαιριστές. Ποιοι ψηφίστηκαν πιο βίαιοι, πιο αντιπαθείς, πιο αλαζόνες και πιο… θεατρίνοι.

Λίστες με τους καλύτερους, τους πλουσιότερους ή ακόμη και τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές έχουμε δει δεκάδες φορές. Ώρα να δούμε και την αρνητική πλευρά του νομίσματος. Η L’ Equipe ανέδειξε με τη βοήθεια του κοινού τη λίστα με τους πιο βίαιους, τους πιο αλαζόνες και τους πιο θεατρίνους παίκτες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πιο βίαιος παίκτης ψηφίστηκε ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ της Μίλαν, ενώ ακολούθησαν ο Εμίρ Σπάχιτς του Αμβούργου και ο Μπραντάο της Μπαστιά.

Πιο αντιπαθητικός ήταν ο Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι, ο συμπαίκτης του Τζον Τέρι, ο Μάριο Μπαλοτέλι της Μίλαν και ο Νίκλας Μπέντνερ της Βόλφσμπουργκ.

Στη λίστα με τους πιο αλαζόνες παίκτες τα πρωτεία ανήκουν στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Παρί, ενώ έπονται ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ και ο Σαμίρ Νασρί της Μαν. Σίτι.

Τέλος, μεγαλύτεροι «βουτηχτές» ψηφίστηκαν ο Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα, ο Άριεν Ρόμπεν της Μπάγερν και ο Ματιέ Βαλμπουενά της Λιόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: