Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μπέκαμ της τάξης και του νοικοκυριού!!


Ο Μπέκαμ της τάξης και του νοικοκυριού

Ακόμα και τα βάρη στο γυμναστήριο βάζει στη θέση τους ο διάσημος –μεν ψυχαναγκαστικός δε- πρώην ποδοσφαιριστής, όπως αποκαλύπτει η προσωπική του γυμνάστρια.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και αυτό το έχουν αποδείξει όλες οι επαγγελματικές του επιλογές. Όμως δεν αφήνει και τίποτα στη μέση. Και σε αυτό κυριολεκτούμε, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από έναν χώρο, αν πρώτα αυτός δεν είναι απόλυτα τακτοποιημένος. Ακόμα κι αν πρόκειται για το γυμναστήριο.

Η Άνια Λαχίρι, προσωπική γυμνάστρια, δήλωσε πρόσφατα πως ο Μπέκαμ δεν μοιάζει με κανέναν απ’ όσους γυμνάζει: «Συνήθως ο κόσμος αφού τελειώσει με τις ασκήσεις, αφήνει τα βάρη από εδώ και από εκεί. Μια φορά, γύρισα και είδα τον Ντέιβιντ να τα τοποθετεί στη θέση τους!».

inner

Αιτία των παραπάνω είναι μια ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, κατά την οποία όπως εξομολογείται ο 40χρονος σούπερ σταρ, τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια: «Τοποθετώ όλα τα αναψυκτικά στο ίδιο ράφι του ψυγείου, κοιτάζοντας από την ίδια πλευρά. Αν περισσεύουν βάζω τα υπόλοιπα σε ένα ντουλάπι με τον ίδιο τρόπο». Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο σπίτι του: «Όταν πηγαίνω σε ένα ξενοδοχείο, θα πρέπει πρώτα τα βάλω όλα τα φυλλάδια και τα βιβλία στα ράφια πριν χαλαρώσω. Όλα πρέπει να είναι τέλεια».

Μάλιστα ο Μπέκαμ είχε γίνει αντικείμενο πειράγματος στο παρελθόν, καθώς οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακάτευαν τα ρούχα του και σκορπούσαν τα περιοδικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μόνο και μόνο για να τον εξαγριώσουν! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: