Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τέλος ο Σούλης!!


Τέλος ο Σούλης

Λύθηκε, όπως αναμενόταν, η συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σούλη Παπαδόπουλο. «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα» είπε ο έμπειρος κόουτς.

Σε αναζήτηση προπονητή και επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε εκφράσει εδώ και μέρες την επιθυμία του να αποχωρήσει λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαπαδόπουλο, στον οποίο εύχεται ότι καλύτερo στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας. Πιστεύω ότι στο διάστημα της συνεργασίας μας έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου ότι καλύτερο στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, και φυσικά του φιλάθλους της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: