Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Η Τσέλσι θέλει Βίγια, Τόρες με 100 εκ. ευρώ!


Τόρες και Βίγια πανηγυρίζουν... Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν την Τσέλσι να ετοιμάζεται για να "τινάξει τη μπάνκα στον αέρα" με την απόκτηση του επιθετικού διδύμου της εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Βίγια και Φερνάντο Τόρες. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "News of the World" αναφέρει ότι η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου είναι διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι 100 εκ. ευρώ για να πάρει τους δύο "φούριας ρόχας" από Βαλένθια και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Ο Τόρες, πάντως, με πρόσφατες δηλώσεις του από τη Νότια Αφρική, όπου συμμετέχει με την εθνική Ισπανίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει από το "Ανφιλντ", αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ποια θα είναι η απάντηση των "κόκκινων" στην περίπτωση που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς τους προσφέρει 50 εκ. ευρώ.

Η "Daily Mail", από την πλευρά της, προσθέτει ότι οι δύο προαναφερθέντες δεν είναι οι μόνοι από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Ιβηρικής που απασχολούν μεταγραφικά τους "μπλε". Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι Λονδρέζοι θέλουν και τον Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ, για την απόκτηση του οποίου θα προσφέρουν 21 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: