Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Για τα... μάτια μιας ξανθιάς


Πία Μαρτίνεζ.... Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην Αργεντινή δημοσιεύματα διάφορων σκανδαλοθηρικών εντύπων. Πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο, που έχει ξεσπάσει είναι ο Σέρτζιο Αγκουέρο -σύζυγος της Γιαννίνα Μαραντόνα (κόρη του μεγάλου Ντιέγκο) και πατέρας του Ντιέγκο τζούνιορ- και η εκρηκτική Πία Μαρτίνεζ, μοντέλο από τη χώρα του τανγκό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αγκουέρα έκανε την "κουτσουκέλα" του στην κόρη του Μαραντόνα με μια... μυστηριώδη ξανθιά, την οποία γνώρισε σε νυχτερινό μαγαζί της Αργεντινής, ονόματι "Κίκα".

Όπως ανέφεραν τα περισσότερα σκανδαλοθηρικά έντυπα στη χώρα του τανγκό, η περιβόητη μυστηριώδη ξανθιά είναι η εκρηκτική Πία Μαρτίνεζ, από τα πλέον διάσημα μοντέλα της χώρας.

Πία Μαρτίνεζ

Η ίδια πάντως, με δηλώσεις της, ήταν κατηγορηματική ότι απλά βρέθηκε στο μαγαζί χωρίς να έρθει σε επαφή με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

Τα αργεντίνικα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και τις επόμενες ημέρες με το σκάνδαλο, ρίχνοντας περισσότερο... φως. Όπως γράφτηκε μάλιστα αργότερα, η... μυστηριώδης ξανθιά του Αγκουέρο, είναι τελικά η 22χρονη Λουισάνα Βακαρέλι, που με τη σειρά της έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι δεν είναι... πόρνη και δεν θα έμπαινε ποτέ ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: