Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωσε Μπαζίνσκι ο Ατρόμητος

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Μάρτιν Μπαζίνσκι Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την Δευτέρα την απόκτηση του Μάρτσιν Μπαζίνσκι. Ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πολωνό διεθνή ποδοσφαιριστή Μάρτσιν Μπαζίνσκι. Ο Μπαζίνσκι έφθασε σήμερα τα ξημερώματα στην Αθήνα και το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός κι έπειτα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής: "Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω σε σωματείο εκτός Πολωνίας όμως έχω αγωνιστεί σε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια και απέκτησε σημαντικές παραστάσεις. Νιώθω υπέροχα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και σε μια ομάδα που μου προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους του Ατρόμητου διαπίστωσα ότι έχουν όραμα για την ομάδα τους και συνέπεια στις πράξεις τους. Η πρώτη μου γνωριμία μαζί τους έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά τότε είχα συμβόλαιο με τη Βίσλα και παράλληλα ο Ατρόμητος έπαιζε στη Β' Εθνική.

Από τον Μάρτιο όταν άρχισε να διαφαίνεται η επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση αν και είχα προτάσεις από μια ακόμα ελληνική ομάδα και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης. Ελπίζω κι εύχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας κι ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: