Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Αποθέωση για τον Μέλμπεργκ!



Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Κάηκε» το αεροδρόμιο των Σπάτων στην έλευση του Ολαφ Μέλμπεργκ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι βγήκε από την αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» ο Σουηδός βράχος της «ερυθρόλευκης» άμυνας και γνώρισε την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος. «Είναι τρελός ο Σουηδός», φώναζε ο «ερυθρόλευκος» κόσμος, ενώ ο 31χρονος σέντερ μπακ αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις.

Ο Σουηδός αμυντικός γνώρισε την αποθέωση και στην αρχή έδειξε σαστισμένος, καθώς σίγουρα δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Στη συνέχεια, χαμογελαστός και εμφανώς ενθουσιασμένος, μίλησε με αρκετούς από αυτούς, ωστόσο, δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ που τον περίμεναν. Ο Μέλμπεργκ επιφυλάχθηκε να μιλήσει μετά τις υπογραφές του συμβολαίου.

Τον παίκτη περίμενε ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Θεοδωρίδης. Στο... πρόγραμμα υπάρχει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου ο Μέλμπεργκ θα περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: