Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Αποθέωση στην "πρώτη" της ΑΕΛ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την αποθέωση γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας στην "πρώτη" που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Αλκαζάρ. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι φίλοι της ΑΕΛ έδωσαν το παρών για να δουν τα νέα αποκτήματα της ομάδας με τον Αμπουχατζέιρα, να "κλέβει" την παράσταση.
Ο Ισραηλινός φορ, ο οποίος αναγκαστικά θα ανακοινωθεί επίσημα την 1η Ιουλίου βρέθηκε στην Λάρισα, και γνώρισε πραγματικά την αποθέωση μοιράζοντας συνεχώς αυτόγραφα. Παρών έδωσαν και τα άλλα έξι μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ωστόσο επισημοποιήθηκε το τέλος του Πάρα που αφού υπάρχει πρόβλημα με την οψιον αγοράς του.

Πηλαδάκης: "Χρειάζεται υπομονή από όλους"

Για την νέα αρχή, τους στόχους αλλά και την πορεία των εξελίξεων στο θέμα του γηπέδου μίλησε στα ΜΜΕ ο Κώστας Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε αρχικά: "Η Λάρισα δεν θα μείνει απροστάτευτη. Θα ενισχυθεί και γίνονται κινήσεις προσεκτικές. Δυστυχώς οι παίκτες που μιλάμε συνήθως κλείνουν στις αρχές του Αυγούστου, αλλά ευελπιστώ ότι το ρόστερ θα είναι έτοιμο κατά την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Γερμανία.

Για τους στόχους των "βυσσινί" υποστήριξε: "Χρειάζεται υπομονή από όλους. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στην Σούπερ Λίγκα αλλά και στην Ευρώπη, αλλά κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο εύκολα γίνεται και μετά να κοιτάξουμε πιο πάνω. Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Είδατε τι έπαθε πέρυσι μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ".

Για το νέο γήπεδο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, τονίζοντας: "Είμαστε σε καλό δρόμο για το γήπεδο. Του χρόνου αν όλα πάνε καλά θα πατήσουμε το νέο γήπεδο και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πάμε βάση νόμου".

Ουζουνίδης: "Εχουμε υψηλούς στόχους"

Ενα σκαλοπάτι ακόμα πιο ψηλά έθεσε πως θέλουν να πάνε οι "βυσσινί", ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της Λάρισας είπε μεταξύ άλλων:

"Το πιο σημαντικό είναι να έχουν υγεία στους παίκτες. Περιμένουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ για να καθοριστούν στόχοι νέας σεζόν. Παρόλα αυτά έχουμε υψηλούς στόχους. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα".

Σε ερώτηση για την κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Ισλανδική Ρέκιαβικ, είπε χαρακτηριστικά: "Περιμένουμε να μάθουμε νέα για την ομάδα. Θα γίνει ταξίδι για να την δουν και να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Σίμιτς: "Μεγάλη μου τιμή"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον ΟΦΗ, Σίνισα Σίμιτς μιλώντας για το νέο βήμα στην καριέρα του τόνισε: "Μεγάλη μου τιμή που είμαι στην ΑΕΛ, μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο. Θα δώσω το καλύτερο για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες."

Τριποτσέρης: "Μια χρονιά με απαιτήσεις"

Ο "φαντάρος" της ομάδας, Θοδωρής Τριποτσέρης, αφού κατάφερε και πήρε άδεια από στρατόπεδο της Θήβας, δίνοντας το παρών μίλησε για τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει την νέα χρονιά: "Είναι μια χρονιά με απαιτήσεις. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε σύντομο διάστημα για να πετύχουμε τους στόχους μας".

H ΑΕΛ θα παραμείνει στη Λάρισα την πρώτη εβδομάδα και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα αναχωρήσει για το Ομπερστάουφεν της Γερμανίας, όπου μέχρι τις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο εκτός από προπονήσεις θα περιλαμβάνει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: