Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

"Πρασινίζει" ο Κατσουράνης!


Ο Κώστας Κατσουράνης πανηγυρίζει Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να μετακομίσει τελικά στο «τριφύλλι» σε μια υπόθεση που έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές και με την ΑΕΚ, για να μην υπάρχει το σημαντικότερο πρόβλημα στην υπόθεση που δεν είναι άλλο από τις αξιώσεις της Ένωσης λόγω του ιδιωτικού συμφωνητικού που έχει με τον παίκτη και το οποίο προβλέπει αποζημίωση 5 εκ. στην ΑΕΚ αν ο «Κατσούρ» πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Το «τριφύλλι» θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ στους «κιτρινόμαυρους» και το θέμα θα λυθεί. Με την Μπενφίκα η συμφωνία θα επιτευχθεί στα 2 εκ. ευρώ ενώ ο παίκτης έχει ήδη δώσει τα χέρια εδώ και καιρό για τριετές συμβόλαιο. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, εντός των ημερών ο 30χρονος θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Πάντως, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός χαφ (αριστεροπόδαρος), αν υπάρξουν προτάσεις τόσο για Μάτος όσο και για Σιμάο.

Αν θέλει προχωρά για Λέτο!
Η απόκτηση ενός αριστερού χαφ είναι δεδομένη για τους «πράσινους». Και ίσως να μην χρειαστεί να στρέψουν πολύ μακριά το βλέμμα τους γι' αυτό! Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν το «τριφύλλι» επιθυμεί να πάρει τον Σεμπάστιαν Λέτο, εν τέλει θα τα καταφέρει!

Συγκεκριμένα, υπάρχει η φήμη ότι ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία τόσο με τη Λίβερπουλ (εκεί ανήκει ο Αργεντινός που αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό) όσο και με τον ίδιο τον παίκτη. Έτσι, αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει ότι θέλει αυτόν και όχι κάτι καλύτερο θα κάνει την κίνησή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: