Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Κατέληξε σε Σαβίνι..


Μίρκο Σαβίνι Ο Μίρκο Σαβίνι αποτελεί την επόμενη επιλογή του μεταγραφικού σχεδιασμού στον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός θα κλείσει μια σειρά από μεταγραφικές επιλογές που συμπεριλαμβάνουν και τον Βιτόλο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κόντα στον Ιταλό αμυντικό. Με γεμάτες χρόνιες στο Καμπιονάτο, είναι 30 ετών και είναι ικανός να καλύψει την αριστερή πλευρά στα μπακ. Ο "δικέφαλος" του βορρά είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και τον προηγούμενο Ιανουάριο ενώ το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει πολύ καλά τον Σαβίνι από την κοινή τους θητεία στην Φιορεντίνα φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο και ο Ιταλός οδεύει προς την Τούμπα.

Ο Μίρκο Σάβινι μαζί με τον Βιτόλο, εκτός απροόπτου, θα είναι και οι τελευταίες μας κινήσεις , εκτός αν αλλάξουν κάποια δεδομένα στα έσοδα της ομάδας...

Στο μεταξύ, μια συνάντηση του Βασίλη Γκαγκάτση με τον Γιάννη Κομπότη έδωσε τροφή για σενάρια απόκτησης του Λεονάρντο από τον ΠΑΟΚ. Οι φήμες για τον 23χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό του Λεβαδειακού, Ροντρίγκεζ Περέϊρα Λεονάρντο, κυκλοφόρησαν αστραπιαία με αφετηρία τη χθεσινή συνάντηση του μεγαλομετόχου του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη, με τον εκτελεστικό διευθυντή της μακεδονικής ΠΑΕ, Βασίλη Γκαγκάτση στην πόλη της Λιβαδειάς. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ διέψευσε το ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου.

Κατά τα άλλα, κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα για την υπόθεση του Βίκτρο Βιτόλο. Ο ατζέντης του αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Σαταντέρ με σκοπό να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής. Ο Βιτόλο επιδιώκει να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, για να λύσουν οριστικά τη μεταξύ τους συνεργασία.

Το πρόβλημα έγκειται στο οικονομικό, αφού ο ισπανικός σύλλογος οφείλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: