Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ο Χάρτλεϊ στη Θεσσαλονίκη

Επειτα από 2 ώρες καθυστέρηση, ο Πολ Xάρτλεϊ έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και θα παραμείνει δύο μέρες, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, για να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή και φυσικά να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στον "γηραιό".





Ο διεθνής σκωτσέζος με το πλούσιο βιογραφικό στη χώρα της γκάιντας, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου, αποφεύγοντας τους διακριτικά και... ευγενικά.

Μόνο ο μάνατζέρ του μίλησε και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, παρά μόνο διάθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: "Ηρθαμε για να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Θα μιλήσουμε και θα δούμε".

Αν πάντως επέλθει τελικά η, πολυπόθητη για τον Ηρακλή, συμφωνία θα πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του Ηρακλή, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η περίπτωση του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς Χάρτλεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο τεσσάρων αγγλικών ομάδων, εκ των οποίων η μία αγωνίζεται στην Premier League. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι "κυανόλευκοι" έχουν τις δικές τους πιθανότητες, κάτι που φαίνεται και από το ταξίδι του παίκτη μέχρι τη συμπρωτεύουσα, για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Ηρακλή κινείται για την απόκτηση ενός σπουδαίου επιθετικού, το όνομα του οποίου αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τους κύκλους των ανθρώπων του "γηραιού", χωρίς πάντως να έχουν βγει περισσότερες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: