Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φιλικό με Πάρμα στην Ιταλία

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ηρακλής πέρα από τα τρία φιλικά ματς κατά την παρουσία του στην Αυστρία με Λεχ Πόζναν, Κλουζ, αλλά και με την Μόναχο 1860, θέλει να “κλείσει” και τα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ηρακλής “έκλεισε” ένα πολύ καλό φιλικό για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και συγκεκριμένα επί ιταλικού εδάφους στην περιοχή του Μπολζάνο. Για την ακρίβεια, οι “κυανόλευκοι” οριστικοποίησαν το φιλικό παιχνίδι με την ιταλική Πάρμα. Μπορεί, η ομάδα να αγωνιζόταν πέρσι στη Serie Β, ωστόσο κέρδισε την άνοδο της, με συνέπεια να επιστρέψει και πάλι από του χρόνου στο Καμπιονάτο.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι. Όπως και να έχει πάντως, η ομάδα του “Γηραιού” είναι να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες και επίσημα πλέον όλα τα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία, όπου και η ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για μία καλή χρονιά, που τόσο πολύ την περιμένουν οι οπαδοί της.

Εβδομάδα και για… δανεικούς

Στο μεταξύ, την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές πλέον αποφάσεις όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είναι να δοθούν δανεικοί. Η μόνη περίπτωση, που έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα είναι αυτή του Ψυχογιού, που πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου σε συνάρτηση με την περίπτωση του Κατσικά, που επιστρέφει στον Ηρακλή. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας επισημαίνουν ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα πάρει τις ευκαιρίες του στην φετινή χρονιά, κάτι που σημαίνει, ότι δεν θα παραγκωνιστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: